Senaste nytt – När vildvinen bjuder in till en fantastisk fotografering

Jag äter lunch på Berggrenska gården och när jag kommer in på deras innergård så möts jag av den färgsprakande tegelväggen med vildvin i hösten alla färger. Här måste jag fota någon! Och jag förstår att jag inte har många dagar på mig förrän allt ligger nere på backen. Jag frågar runt bland några vänners döttrar och till slut ställer en tjej upp.

Den enda tid vi kan få till på dagtid är på hennes lunchrast en dag och vi möts på gården i drygt 30 minuter. Och alltså vilken naturbegåvning hon visar sig vara! Hon poserar på som om hon inte gjort annat och jag har nästan svårt att hänga med. Det är så sjukt kul när magi bara händer.

På denna lilla stund får jag ihop över 300 foton och när jag kommer hem och kollar igenom fotona så är det bara några få som hon blundar på och som inte är bra. Jag hade sådan otrolig tur med ljuset på innergården just denna dag och fotona blev verkligen de bästa jag någonsin har tagit. Och jag rekommenderade såklart tjejen att verkligen höra av sig till modellagenturer om det är något hon skulle kunna tänka sig, för hon var verkligen så grym! Yeey!

Senaste nytt - fotografering Elin
Sök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.