Senaste nytt – tredje plats i fototävling i USA

Helt plötsligt får jag ett mail från ”Student Filmmakers” i USA att jag kommit på tredje plats i en fototävling.En tävling jag först inte har ett minne av att jag medverkat i, eller med vilket foto ens.

Men det här är fotot och jag måste medge att det faktiskt är ett grymt foto som jag är nöjd med. Jag tog det på juldagen 2022 när vi var på promenad i ett väldigt kallt Sunne. Jag precis hade börjat använda min nya kamera som jag köpt till mig själv i julklapp, en Nikon Z7ii.

Mitt pris blev 100 USD och en del teknikprylar. Och jag blev intervjuvad per mail och med i en artikel i deras magazine.

Senaste nytt - tredje pris i en fototävling i USA
Sök

No Images found.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *