Senaste nytt – Fotoleverans deluxe

Yeey! Efter att jag skickat ut alla provfoton som jag tog på Granngårdens husdjursdag till djurägarna, så har förfrågan på att beställa förstoringar & USB stickor med foton på varit enormt. Av 27 st fotograferingar så har hela 20 st valt att göra någon form av beställning. Så himla kul och det trodde jag aldrig. Jag har verkligen fått vara supernoga med alla beställningar så jag inte blandar ihop en hund med fel ägare, eller beställer förstoring på fel bild. Det var riktigt rörigt i början innan jag fick någon form av system och jag har dubbelkollat både två och tre gånger.

Flera ägare har även hört av sig och berättat att de visat provfotona för släktingar och kollegor, så att flera vill att jag även fotar deras hundar framöver. Så idag åkte jag till Granngården och lämnade alla beställningarna där och skrev till alla att man kunde börja hämta sina foton där från klockan 13 idag. Redan inom två timmar så hade 8 st hämtat sina foton. Snacka om att man är ivrig att få foton på sina älsklingar och jag är så glad att just jag fick äran att föreviga dem på några foton!

Senaste nytt - hundfotoleverans deluxe
Sök

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.