Höstfotografering av son & mamma

Det är nu som den finaste tiden är att fota människor & djur utomhus. Ja om det inte regnar alla dagar då såklart… Vilka färger! Och att bara vanliga löv kan vara så vackra!

Denna dag skulle jag fota denna ursöta 2-åring och hans vackra mamma. Jag förstod att pojken inte riktigt skulle vilja vara just där jag skulle vilja fota honom och när jag såg honom dra iväg nästan på en gång, så tänkte jag att jag låter honom styra. Men målet var ju att fota i löven som var nästan överallt och såklart han då drar iväg till de enda ställena där det var grönt gräs och nästan inga löv, haha. Som hans stackars mamma fick springa och försöka ta honom till några av de platser som jag tänkt. Alla utom en av de platserna sket sig helt. Bänken med den vackra utsikten, stå fint mot den lilla träbron och gå sakta/stå i allén. Ja det var länge sen mina barn var små och jag har visst glömt hur det var tror jag…

Sen plötsligt hittar vi en stor lövhög som någon så passande har rafsat ihop och den blir perfekt! Såklart han vill leka där och helt plötsligt så blåser det till rejält och det verkligen snöar löv från träden runtomkring och det blir ett så läckert avslut!

Senaste nytt - Höstfotografering son & mamma
Sök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.