Senaste nytt – Utmärkelser av två foton

Jag har ett fotogalleri hos Picfair som är som en internationell & stor fotobank på nätet där man kan sälja sina foton och köpa foton som privatperson eller företag. Jag lägger till nya foton i mitt galleri där med jämna mellanrum och då ska alla foton först godkännas av Picfair. Och om de som granskar alla foton tycker att något foto är extra fint så får man en liten utmärkelse och det fick jag på två av mina foton denna gång. Riktigt kul då det är otroligt proffsiga fotografer med här från hela världen och bland alla miljoner andra foton.

”We liked some of them so much that we’ve awarded them Picfair stars – meaning they are amongst the very best images uploaded to Picfair!”

Senaste nytt - utmärkelser av Picfair
Sök

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.