Senaste nytt – flera olika utmärkelser av foton

Det tar sig mer och mer och min ivrighet att sprida mina foton lönar sig. Dessa foton har antingen fått utmärkelser på försäljningssidor som Picfair eller på olika instagramkonton (loves_sweden, fiftyshades_of_macro, total_sweden, macro_mania, snappingscandinavia, raw_allnature, ig_week, ig_macro clicks) och några av fotona har fått utmärkelser på flera olika ställen.

Att fota närbilder med tydliga detaljer med ett makroobjektiv är en tuff marknad där det finns många som är galet duktiga och det roliga är att mina foton nu börjar dyka upp även bland de uttagna makrofotona, yeey! Allt litet räknas och det betyder ju att mina foton sprids till fler och fler och det är ju jättekul.

Senaste nytt - flera olika utmärkelser av mina foton
Sök

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.