Senaste nytt – höstfotografering med Hanna

Hösten är så otroligt vacker nu med alla löv & färger och det är nu som jag tycker att det är roligast att fota porträtt! Denna dag ska jag fota Hanna och jag har stora planer på gång för denna dag. Dels har jag hittat en stentrappa nere vid ån som jag tycker är så cool med alla sina löv i och utsikten över ån, men även dess ledstänger som man kan använda sig av så att foton inte blir så stela.

Sen ska vi vidare ner till Testeboån där det är lummigt med mycket träd och en liten brygga. Jag har bestämt att jag vill ha med en jättestor fåtölj eller ”en tron” som jag mer tycker att det liknar i rotting, så den släpar vi sen med oss dit. Med fem olika klädbyten och även en hatt, så får jag ihop så många olika stilar, uttryck och känslor i bilderna. En superkreativ & kul fotografering! Hanna är grym att jobba med och så trygg framför kameran. Hennes hållning, hennes utstrålning, hennes energi, hennes lugn, hennes sätt att använda sina händer och hennes förmåga att hitta massor av olika små förändringar i positionerna. Och jag fullkomligt älskar att fota hennes vackra långa hår!

Att sen vädret bjuder på vackra solstrålar emellanåt som jag snabbt tar tillvara på, gör magin vi skapar denna dag bara ännu mer påtaglig. Idag vågade jag använda mitt fasta 50 mm porträttobjektiv hela tiden, som jag fortfarande är ganska ovan med och jag måste faktiskt själv säga att jag blev så stolt över mig själv när jag såg resultatet på fotona. De blev så där skarpa & smått proffsiga som jag så länge önskat, hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.