Senaste nytt – foton till Scandics konferensrum

När jag blir kontaktad av Scandic och de undrar om jag har några Gävlefoton som de skulle kunna få titta på. Men klart jag har! Och massor dessutom! Jag får reda på att de faktiskt har döpt sina konferensrum till ställen som finns efter Gävles kust så som Utvalnäs, Utnora, Bönan etc. Där som jag har så många foton ifrån och dessutom i alla årstider.

De har precis rustat två av konferensrummen och väljer ut tre foton som de vill ha på väggen där. Ett från Bönan vill de ha i hela 2 m x 1,20 m och den kommer att täcka en hel vägg i ett av rummen. Det kommer att bli så mäktigt på den mörkgrå fondväggen! I det andra rummet ska de ha två som är 90×60 cm och det är mer mått som jag är van att jobba med. Den stora blir en specialbeställning deluxe och jag hoppas verkligen att upplösningen och kvalitén kommer att bli bra trots storleken. Det ska bli spännande att se sen när de kommit upp på väggen. Och sen hoppas jag att de även kommer att vilja ha foton i de fyra andra konferensrummen. Och sen gärna att hela Scandic-kedjan vill ha foton av mig i alla sina rum, haha!

Senaste nytt - foton till Scandics konferensrum
Sök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *