Min första fotoutställning är på plats!

Senaste nytt - fotoutställning Gröna Kullen

Äntligen får jag visa upp mina verk på riktigt och det känns bara så kul och så rätt i tiden för mig. Platsen för mina foton är hos en blomsterhandel som heter Gröna Kullen i Gävle där jag bor och ligger i samma byggnad som stora ICA vid Gävle golfbana/Strömsbro. Det är ett supermysig ställe som har så mycket mer än bara växter. De har öppet alla dagar och det finns även en liten kaffehörna där.

Jag har ramat in foton i 20×30, 30×40 cm och 50×70 cm och det finns även massor av oinramade foton upphängda med klädnypor i taket. Såklart jag säljer mina verk på plats och även när jag inte är där och då swishar man mig på numret och all annan info som finns där på ett bord. Det är foton på rostiga sadlar, blommor, fjärilar, solnedgångar, svanar, båthus och foton från lite kända ställen i Gävle och även några från Grekland faktiskt. Jag tänkte att det ska finnas något för alla liksom. Och mina priser är bra tycker jag (150-650 kr/st) När jag hängde och ställde upp alla tavlor idag så kände jag igen hur mycket jag älskar varje foto och att det verkligen är detta jag vill syssla med. Jag vet exakt var varje bild är tagen, jag som annars har svårt att komma ihåg saker. Men det är för att varje foto är en del av mig på något vis.

Utställningen pågår t om den 17 september & jag hoppas att den kommer att uppskattas. Och nu är ju allt liksom fixat till nästa utställning när den dyker upp, för detta kommer inte att vara min enda och sista det lovar jag. Fram tills dess så kommer mitt förråd hemma vara överfullt av tavlor om det är så att jag inte säljer några här, haha!

Jag har en liten ”gästbok” på ett bord där som jag hoppas att de som tittar och vill tycka till skriver något i, för jag vill ju gärna veta vad folk tycker så att jag vet tills nästa gång om det är något som jag ska tänka på eller kunna göra bättre. Jag har även lagt dit mina minifotoalbum med olika teman som jag har pysslat otroligt mycket för att få ihop under åren och hoppas få igång försäljning på dem så småningom.

Så när någon kommer för att köpa sin årliga ljung snart (mitt utställningsrum är det rum som man måste gå igenom för att komma ut till alla uteblommor) så hoppas jag att de även tar sig tid att titta på mina foton. Yeey detta blir spännande! En av mina drömmar och mål har just varit att ha en fotoutställning och nu är det alltså premiär. Så tack Frida med personal på Gröna Kullen för att ni gör detta möjligt för mig.

 

Senaste nytt - fotoutställning
Sök

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.